IT Consulting & Soft Developer

Головна » 2009 » Лютий » 24 » BackOffice для супроводження кредитної заборгованості в Банку – 24 години
BackOffice для супроводження кредитної заборгованості в Банку – 24 години
20:26
   Автоматизація супроводу кредитів для банків це сьогодні не забаганка, а життєва необхідність, без якої банки можуть втратити зв'язок з позичальником та відповідно зі своїми грошима. Тому важливим фактором такої співпраці є побудова сучасної системи обслуговування кредитної справи, яка повинна спростити та одночасно посилити контроль за позичальником та обслуговуванням кредиту в цілому. Тут ми повинні наголосити, Кредит -це не тільки оформлення в системі, це процес наприкінці якого Клієнт повинен повністю розрахуватись з банком. Стандарт ISO : - якщо к кожній точці процесу ми гарантуємо його виконання, то і в цілому процес буде виконаний. 
  Тому важливу роль у цьому процесі надається підрозділу, який контролює супровід кредитів.
Ми пропонуємо запровадити новий сучасний комплексний підхід до супроводу кредитів, що забезпечить банк не тільки механізмами спілкування з клієнтом від ранніх стадій видачі кредиту до його супроводження в режимі проблемної заборгованості, дієвий контакт між структурними підрозділами, що беруть участь в процесі обслуговування кредитної заборгованості, але й всі форми звітності та інформації для аналізу.
Програмний комплекс працює на незалежній платформі та не потребує додаткового програмного забезпечення чи придбання обладнання. Легко інтегрується з будь-якими операційними системами банку (ОДБ) для обміну інформацією.

  Увесь комплекс розроблений по модульному принципу і впроваджується в банку етапами, що надає банку можливість вже у перший місяць розпочати роботу з клієнтами. (!) Усі процеси у системі формалізовані та виконуються відповідно до розробленої логіки подій, при цьому жодного впливу на роботу системи працівники не мають.
Категорія: BackOffice4Bank | Переглядів: 1313 | Додав: explorer4bank
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 25.04.2024, 17:34
Вітаю Вас Гість

Категории раздела

eXplorer4Bank
Аналітична програма для банків
BackOffice4Bank
BackOffice для супроводження кредитної заборгованості в Банку – 24 години

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всього відповідей: 19

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Поиск

Календарь

«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архив записей